Užas! Ženu vlak vukao cijelu jednu stanicu

Na šokantnoj video snimci iz podzemne željeznice u Rimu vidi se strojovođa kako jede prije nego što pogleda u retrovizor, poslije čega vlak počinje ubrzavati vukući ženu priklještenu vratima zadnjeg vagona.

Nesretna žena je 43-godišnja Bjeloruskinja Natalija koja je nosila torbu u desnoj ruci u trenutku kada je ušla u vlak. Međutim, ona se brzo predomislila i zakoračila unazad, kada su je vrata pri zatvaranju priklještila.

Vlak ju je potom povukao za sobom, na opće užasavanje putnika na stanici. Nekoliko njih bezuspješno je pokušalo pomoći i skrenuti pažnju strojovođi da vidi što se događa.

Ova žena je na sreću uspjela preživjeti priljubivši se uz vlak što je više mogla, dok su joj putnici u vagonu na sve načine pokušavali pomoći. Jedan od njih je pokušao zaustaviti vlak povlačeći sigurnosnu kočnicu, ali bez uspjeha.

Na kraju su putnici ipak uspjeli na silu otvoriti vrata pa je nesretna žena upala u vagon. Vlak se zaustavio tek na sljedećoj stanici i tada je strojovođa vidio što se dogodilo.

Žena je prošla sa teškim ozljedama, te je morala na operaciju lica i zdjelice, a strojovođa je suspendiran te se trenutno vodi istraga protiv njega.