U prometnoj nesreći sudjelovala četiri osobna vozila

Danas, oko 13,20 sati na državnoj cesti D-55 na križanju s Vinkovačkom ulicom u Županji dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala četiri osobna vozila.

68-godišnjakinja iz Andrijaševaca koja je upravljala osobnim vozilom „Citroen“, vukovarskih registarskih oznaka oduzela je prednost prolaska prilikom skretanja u Vinkovačku ulicu osobnom vozilu „BMW“, vinkovačkih registarskih oznaka koje se kretalo iz smjera Vinkovaca i zadržavalo je smjer kretanja, a kojim je upravljao 24-godišnjak iz Vinkovaca.

Prilikom sudara „BMW“ je odbačen udesno te je desnom bočnom stranom udario u dva zaustavljena osobna vozila u Vinkovačkoj ulici- „Mazdu“ slavonsko-brodskih registarskih oznaka te „Mercedes“ županjskih oznaka koja su postupala po znaku „Stop“.

Vozači osobnih vozila koja su sudjelovala u direktnom sudaru, 68-godišnja vozačica „Citroen-a“ i 24-godišnji vozač „BMW-a“, kao i putnica u „BMW-u“,19-godišnjakinja iz Vrbova, prevezeni su vozilom hitne medicinske pomoći u Opću županijsku bolnicu Vinkovci.

Prema trenutnim saznanjima, radi se o lakim tjelesnim ozljedama. Vozači i putnici u ostalim vozilima nisu ozlijeđeni.

Očevidom nije utvrđena prisutnost alkohola kod sudionika u prometnoj nesreći, navodi vukovarsko-srijemska policija.