U prometnim nesrećama teže ozlijeđene tri osobe

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata  zabilježene su tri prometne nesreće, od čega jedna prometna nesreća u kojoj je nastupila samo materijalna šteta (Vukovar), i dvije prometne nesreće u kojima su ukupno tri osobe teže ozlijeđene, o čemu više slijedi:

Jučer, 15. studenog oko 15,25 sati, 40-godišnjak iz Srijemskih Laza upravljao je osobnim automobilom  „Opel Combo“, vinkovačkih registarskih oznaka, krećući se cestom Mirkovci-Stari Jankovci iz smjera Mirkovaca u smjeru Starih Jankovaca.

U jednom trenutku, 40-godišnjak je vozilom prešao na suprotnu kolničku traku u trenutku kada se ususret približavao osobni automobil „Opel Astra“, vinkovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljala 45-godišnjakinja iz Nijemaca. U sudaru dvaju vozila teže je ozlijeđena 45-godišnjakinja i 23-godišnjak iz Nijemaca, koji se kao putnik nalazio u njenom vozilu. 40-godišnji vozač „Opel Astre“ lakše je ozlijeđen.

Očevidom je utvrđeno kako je 40-godišnjak upravljao vozilom pod utjecajem alkohola.

 

Na raskrižju ulice J.B. Šokčevića, ulice Faličevci i Čolićeve ulice u Privlaci, jučer, 15. studenog oko19,40 sati teže je ozlijeđen pješak

64-godišnjak iz Komletinaca, upravljao je osobnim automobilom vinkovačkih  registraskih oznaka, krećući se kolnikom iz smjera Mirkovaca u smjeru navedenog raskrižja.Prilikom skretanja ulijevo prednjim dijelom vozila udario je u 15-godišnjaka iz Privlake, koji je u tom trenutku prelazio kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza.

Uslijed udara i pada na tlo, 15-godišnjak je teže ozlijeđen.

Izvor: PU vukovarsko-srijemska