Policijska ophodnja u Vinkovcima zatekla 41-godišnjaka nakon provale u kuću

Tijekom jučerašnjeg dana u Policijskoj postaji Vinkovci s ispostavom Markušica provedeno je kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom iz Vinkovaca kojim je utvrđena sumnja kako je počinio sedam kaznenih djela tijekom rujna, listopada i studenog 2017. godine.

Prema saznanjima iz kriminalističkog istraživanja, 41-godišnjak je provalio u sedam obiteljskih kuća, i to u tri obiteljske kuće u Vinkovcima, tri obiteljske kuće u Cerni i u obiteljsku kuću u Andrijaševcima. U provalama u obiteljske kuće 41-godišnjak je otuđio novac i nakit, a materijalna šteta je u svakom događaju procijenjana na više tisuća kuna. Ukupna materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.

Prilikom počinjenja zadnjeg kaznenog djela-provale u obiteljsku kuću u Vinkovcima, u ulici Z. Sremca, jučer, 15. studenog, u jutarnjim satima, 41-godišnjaka je zatekla policijska ophodnja. Tada je 41-godišnjak uhićen i priveden u službene prostorije policije. Utvrđeno je kako je iz obiteljske kuće otuđio nakit i više tisuća kuna.

41-godišnjak je  nakon privedenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu, predan u pritvorsku jedinicu PU vukovarsko-srijemske, objavila je PU vukovarsko-srijemska.