Nepokretna Tihana Šorman treba vašu pomoć

Mlada Slavonka Tihana Šorman i njezina obitelj trebaju pomoć! Ostala je bez muža, sama sa sinom, a sada je i ona stradala.

Tihana je ostala nepokretna nakon prometne nesreće, njezini roditelji nemaju novca za prilagoditi dom potrebama takvog bolesnika.

Tihana Šorman je mlada samohrana majka trogodišnjeg Dine čiji je otac poginuo u prometnoj nesreći 2016. godine.

Tihana živi u Podravskim Podgajcima i njezina obitelj treba vašu pomoć.

u ožujku ove godine, u jutarnjim satima pri odlasku na posao, Tihana je teško stradala pri slijetanju svog vozila na mokrom kolniku udarivši u drvo te je pri tome teško ozlijedila glavu. Nakon iznimno teške operacije Tihani je život spašen praktički iz kliničke smrti.

Trenutno zdravstveno stanje Tihane zahtjeva punu skrb i brigu s obzirom da se nalazi u stanju traumatske kome te nije kontaktna, ne može samostalno gutati te se hrani putem ugrađenog pega u želudac, pluća joj se moraju čistiti od sluzi putem ugrađene kanile, samostalno ne može držati uspravno glavu, ima ugrađen kateter i pelene…

S obzirom na Tihanino stanje i skori otpust iz bolnice majka će biti prisiljena dati otkaz kako bi se mogla u potpunosti posvetiti skrbi o Tihani i Dini.

Obiteljsku kuću roditelji moraju u vrlo kratkom roku adaptirati i prostor preurediti kako bi mogli skrbiti i brinuti o Tihani i unuku.

Obitelj nema financijsku mogućnost pokriti visoke troškove prilagođavanja prostora nepokretnom ležećem bolesniku te mole dobre ljude i firme da im pomognu u okviru svojih mogućnosti u prenamjeni i opremanju prostora.

“Unaprijed hvala svim ljudima koji su nam u mogućnosti pomoći,” stoji u objavi njezine obitelji koju prenosi sib., koji piše i kako su se brojni ljudi već javili a da su komenatri obitelji i prijatelja potvrdili istinitost ove priče.

RAČUN ZA UPLATU POMOĆI
HR5823400093213856632
Naziv primatelja: Tihana Šoroman

Izvor: sib.hr, dnevno.hr