Naša Stvar OPEN AIR po treći puta u Vinkovcima

Naša Stvar OPEN AIR treću godinu za redom ostaje najveći open air techno party na području Vinkovaca i to na autentičnoj lokaciji Pikovog Stana. Naša Stvar OPEN AIR 3 održat će se u subotu 26. kolovoza počevši od 21 sat, pa sve do jutra…

Ove godine pripremamo još više i još jače nastupe naših gostiju iz okolice ali i šire. Pikov Stan predstavlja autentičnu slavonsku arhitekturu koju za ovu priliku pojačavamo s puno zvučnika, dobrih vibracija i zabave.

Nakon prošlegodišnjeg izdanja više nije bilo upitno da li će se naše druženje nastaviti i ovog ljeta. Nakon nešto više od 700 posjetitelja drugog izdanja, nadamo se da će nas ove godine biti bar 1000 i da ćemo opet provesti nezaboravnu noć pod zvijezdama Sopota.

LOKACIJA
Sopot je gradsko izletište, poznato po arheološkim nalazištima i Sopotskoj kulturi. Upravo sopotskoj kulturi pripadaju i Sopotske kućice, rekonstruirane u izvornom obliku prema nalazima s istog lokaliteta koje se nalaze 100 metara od Pikovog Stana. Pripadnici populacije sopotske kulture birali su prirodna uzvišenja za izgradnju kučica često uz obale rijeka, potoka i u močvarama, pa se tako i Sopotske kućice nalaze uz obalu rijeke Bosut.

OSTALE INFORMACIJE
Kroz narednih par tjedana ćemo objaviti sve izvođače, cijenu karte i druge detalje pa javite prijateljima i pratite nas.

Pratite Naša Stvar OPEN AIR 3 event na Facebooku.