Karate klub Ictus osvojio 13 odličja

Dana 28. svibnja 2017. godine u dvorani Gradski vrt u Osijeku održano je osmo kolo Otvorene karate lige za sezonu 2016./2017., u kojemu je nastupilo 206 natjecatelja iz 16 klubova među kojima je nastupilo i osam natjecatelja Športskog karate kluba „ICTUS“ Vinkovci koji su tom prilikom osvojili ukupno trinaest (13) odličja i to : 7zlatnih, 3 srebrna i 3 brončana odličja.

Nastupivši u katama pojedinačno u kategoriji kadetkinja Tea Zlojić osvojila je zlatno odličje. U katama pojedinačno u kategoriji mlađih učenica nastupila ja i Tricia Vujeva, kojoj je ovo bio prvi nastup na nekom karate turniru, i koja je nakon tri vrlo dobra izlaska na tatami u repasažu izgubila u borbi za brončano odličje.

Nadalje, u borbama pojedinačno zlatno odličje u svojoj kategoriji, mlađi učenici -26 kg osvojio je Toni Keser, nakon kojega je nastupao Ivano Džijan u kategoriji učenika -38 kg koji je osvojio brončano odličje, dok je Adrian Buinac u kategoriji učenika -46 kg također osvojio brončano odličje.

Potom u borbama pojedinačno u kategorijama mlađih kadeta -45 i -48 kg nastupa Luka Keser koji u rečenim kategorijama osvaja brončano i srebrno odličje. Milan Ćujo nastupio je u tri kategorije u borbama pojedinačno te je u dvije osvojio zlatna odličja a u jednoj srebrno odličje. Jednako tako, u dvije kategorije nastupio je i Luka Herceg koji je u obje osvojio zlatna odličja, dok je Filip Šarić, koji je također nastupio u dvije kategorije u borbama pojedinačno, u jednoj osvojio zlatno a u drugoj srebrno odličje.

Sukladno ostvarenim rezultatima natjecatelji ŠKK „ICTUS“ Vinkovci u ukupnom u osmom kolu zauzeli su odlično drugo mjesto od 16 klubova. Natjecatelji Športskog karate kluba „ICTUS“ Vinkovci nastupili su pod vodstvom trenera Stjepana Šarića i Živka Kalanja, dok je trener Mario Šarić na navedenom karate turniru nastupio kao sudac.

Izvor: sport-vinkovci.hr